Online SMS Yazmaq Ucun Qeydiyyatdan Kecin!
![]() ![]() |
| Y.E.M.B |
Mesaj №1
|
![]() V.i.P
Reputasiyası: 1 Qrupu: Gold Mesajları: 751 Qeydiyaytı: 16.06.2011 ICQ:-- |
QIZLA OQLAN ARASINDA DOSTLUQ NECE VAXT DAVAM EDE BILER SIZCE? |
| SENSIZ HEYAT |
Mesaj №2
|
| Passiv
Reputasiyası: -- Qrupu: Qonaq Mesajları: 0 Qeydiyaytı: -- ICQ:-- |
qızla oğlanın dosluğu qızla qızın dosluğundan daha qüvvetlidir |
| Neon |
Mesaj №3
|
| Passiv
Qızla oğlan arasında heçbir zaman dostluq olmur. Heç bir zaman da olmuyub. 2 tərəfdən biri digərinə hər zaman sevgi bəsləyir. Kim inkar etsə də həqiqət belədir. Mən buna inanmıram. Çünki qızla oğlan arasında dostluq heçbirzaman mümkün deyil. |
| _MeTaMaRFoZa_ |
Mesaj №4
|
![]() Passiv
Reputasiyası: 0 Qrupu: Gold Mesajları: 20 Qeydiyaytı: 7.05.2011 ICQ:-- |
Neon, onda bele cixirki biz hec vaxt dost olmamiwig -------------------- Sessizlik icinde gezen firtina |
| Neon |
Mesaj №5
|
| Passiv
_MeTaMaRFoZa_ Virtuallıq heçnə deyil. Amma söhbət virtuallıqdan getsə belə çoxusunu görmüşəm ki, müəyyən müddət sonra ya qız ya da ki, oğlan tərəfdən sevgiyə, istəyə çevrilib duyğular. Reallıqda isə bu qaçınılmazdır, çünki virtualda dostluğun sevgi olması fərqlidir yəni virtualdı görmürsən, həmişə yanında olmursan, amma ki reallıq ayrıdır hər zaman göz önündə olduğu birinə alışırsan və zaman keçdikcə dost yox sevgi və sevgili kimi görürsən o insani. |
| LauRa |
Mesaj №6
|
![]() Passiv
Reputasiyası: 0 Qrupu: User Mesajları: 5 Qeydiyaytı: 15.02.2012 ICQ:-- |
MENCE OLAR HEMDE QIZLA QIZIN OQLANLA OQLANIN DOSTLUQUNDANDA MOHKEM -------------------- Kitablarda dost kimidir az feqet secilmis olmalidir. ıpsɹǝʇ nq ɹıq npznp ʎǝsɹǝɥ ɐʎnƃ :) |
| _MeTaMaRFoZa_ |
Mesaj №7
|
![]() Passiv
Reputasiyası: 0 Qrupu: Gold Mesajları: 20 Qeydiyaytı: 7.05.2011 ICQ:-- |
Neon, Duzdu..onsuz dinde de qizla oglan dostlugu deye bir wey yoxdu.. -------------------- Sessizlik icinde gezen firtina |
| SENSIZ HEYAT |
Mesaj №8
|
| Passiv
qızla oğlanın dosluğu qızla qızın dosluğundan daha qüvvetlidir |
| Gulum |
Mesaj №9
|
![]() aktiv
Reputasiyası: 1 Qrupu: V.D.P Mesajları: 399 Qeydiyaytı: 17.03.2011 ICQ: |
Qizla oglan dostluguna o zaman inanaramki eger her iki terefin sevgilisi olsa..yoxsa hec vaxt ola bilmez.))) -------------------- ![]() |
| Gulsenim |
Mesaj №10
|
| Passiv
Vallah men hec kimin sozuyle raziwlawmiram.esasende Neon dosi senin diduyunle.men wexsen ozumden gotururem menim bir dene qiz dostum var qalani hamisi oqlandi.eyer oqlan sevgisini bildirse yenede qebul etmerem dost gozunde gorerem.goruremde. |
| Neon |
Mesaj №11
|
| Passiv
Gulsenim Hə mən bunu deyirdim ki, qız dost gözüylə baxır amma oğlan sevir və ya əksinə oğlan dost kimi baxır qız sevir. Bu nöqteyi nəzərəndə qızla oğlan arasında dostluq olmur. Ya qız və ya oğlan sevir digər tərəf onun sevgisini qəbul etmir ona dost gözüylə baxır amma yenə də ümumi cavab bu ki qızla oğlan arasında dostluq olmur. Mən bunu demək istədim. |
| pure-heart |
Mesaj №12
|
![]() Passiv
Reputasiyası: 0 Qrupu: User Mesajları: 19 Qeydiyaytı: 27.01.2012 ICQ:-- |
3 ən yaxın oğlan dostum var idi mən onlara dost gözüylə baxırdım amma sonra 3-ü də mənə sevgi etirafı etdi qəbul etmədim çoooox sağolsunlar indi düşmənik |
![]() ![]() |
1 nəfər bu mövzunu oxuyur (гостей: 1)
İstifadəçilər: 0
| İndi: 20 may 2012 16:37 |